The House • Work / Create / Inspire

Inspirationsfrukost på The House! Från ägarlett till ägarstyrt

Onsdag 8 maj välkomnar vi Agneta Olsson, eftertraktad föreläsare, författare och entreprenör med lång erfarenhet från ledande befattningar inom svenskt näringsliv, som kommer berätta mer om de oförutsedda utmaningar många bolag stöter på när de vill skala upp verksamheten, lämna över till nästa generation eller sälja.

Läs mer och anmäl dig här

Varmt välkommen!

Läs hela inlägget

Pop-up utförsäljning!

Nästa helg anordnar Livly en utförsäljning i bottenplan på The House, där ni kommer kunna fynda massa fina barnkläder till rabatterade priser. 


Tider


Fredag 1 mars 08.00-19.00


Lördag 2 mars 09.00-16.00


https://www.livlyclothing.se/

Läs hela inlägget

Balans i livet!

Dags igen för ännu en populär frukostföreläsning!

Ida B Olsson, känd som Workoutispassion, besöker The House 21 mars och berättar mer om betydelsen av balans i livet, vikten av att hitta sitt Varför och hur man kan öppna upp en del av sig själv som ligger djupt därinne för att hitta svaret.

Läs mer och OSA här

Varmt välkommen till en föreläsning utan pekpinnar, fylld av kärlek!

Läs hela inlägget

Mindfulness i praktiken!

Nu erbjuder vi möjlighet för dig att lära dig mer om varför stress är en överlevnadsmekanism som vi lättare kan hantera om vi lär oss att fånga upp kroppens signaler, förstå att rörelseglädje kan tygla den och att återhämtning kan öka motståndskraften mot den.

Karin Paulsdotter, mindfulness-instruktör, hälsocoach och yogalärare, besöker The House fredag 1 mars och vi kommer bland annat diskutera varför vi så lätt lockas till multitasking när vi stressar och hur Mindfulness kan bli ditt redskap för återhämtning.

Vid nästa tillfälle får vi i workshop-format uppleva hur meditation kan öka din förmåga att fånga upp kroppens varningssignaler.

Läs mer och anmäl dig Läs hela inlägget

Inspirationsföreläsning med Frida Ramstedt!

Frida Ramstedt driver inredningsbloggen Trendenser.se - vi har förmånen att välkomna Frida till inspirationsfrukost där hon berättar om sin resa, lära oss mer om PR och marknadsföring i sociala medier och hur det gick till när Trendenser förvandlades från hobby till jobb!

Torsdag 21 februari välkomnar vi Frida till The House, läs mer om eventet och anmäl dig här 

Läs hela inlägget

Del 4 och sista delen i vår föreläsningsserie 2018!

Skulle du vilja ha dig själv som kollega?

Svaret är kanske inte så självklart. Ibland är du fullkomligt briljant, charmig, effektiv, luktar gott och får alla att må bra. Ibland är du raka motsatsen. Varför blir det så här? Kan du göra något åt saken?

Del 4 och sista delen i vår föreläsningsserie!


Tisdag 13 november välkomnar vi Angela Ahola till The House, läs mer om eventet och anmäl dig genom att klicka i "Kommer" här!

Läs hela inlägget

Del 3 - strategi, företagskultur & entreprenörskap

The House välkomnar Linda Hammarstrand från Culture Academy och del 3 i vår föreläsningsserie på temat entreprenörskap!

Linda föreläser om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur och kommer berätta hur man kopplar värdegrund till resultatet. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Bjud gärna med dig en vän eller kollega, läs mer här

Varmt välkomna till The House måndag 1 oktober!

Läs hela inlägget

Del 2 i vår föreläsningsserie!

Höst och del 2 i vår föreläsningsserie med tema Entreprenörskap! Vi välkomnar denna gång Paul Flodin, som lär oss mer om värdeskapande, varje individs potential och hur man kan leda sig själv till framgång.

På The House gör vi det möjligt för dig att fortsätta framåt. Läs mer och anmäl dig till eventet här.

 

Läs hela inlägget

The House - för entreprenörer, av entreprenörer

Nu lanserar vi vår föreläsningsserie! Temat är Entreprenörskap och först ut är Tomas Enhager. Läs mer och anmäl dig här.

Jobba bättre på The House. Här kan du fokusera på vad som är viktigast - att utveckla din verksamhet.

Läs hela inlägget

Arbetsmiljö och Mindfulness, för ett säkert och gott arbetsklimat!

Möt två motpoler med passion för gott arbetsklimat! Tisdag 22 maj besöker Con-Edu The House och delar med sig av sina erfarenheter och ger användbara tips på hur man skapar ett tryggt, säkert och gott arbetsklimat.

När f.d. poliskommissarien, hundföraren, insatsledaren och arbetsmiljöinspektören Bengt Husberg mötte mindfulness-instruktören, hälsocoachen och yogaläraren Karin Paulsdotter tändes flera gnistor.

En av dem var passionen för att skapa trygga och säkra arbetsplatser med gott klimat. Tillsammans reser de Sverige runt och med hjälp av verklighetsbaserade exempel förmedlar de kunskaper kring hur man kan jobba med arbetssäkerhet på ett naturligt och juridiskt hållbart sätt, och stöttar även företag som drabbats av allvarliga olyckor.

Karin och Bengt ger ...

Läs hela inlägget