The House • Work / Create / Inspire

01 Mars 07:45 - 09:00
Dela

Mindfulness i praktiken! Föreläsning och efterföljande workshopStress har för många av oss blivit ett normaltillstånd, varför har det blivit så?

Karin Paulsdotter, mindfulness-instruktör, hälsocoach och yogalärare, besöker The House och lär oss mer om varför stress är en överlevnadsmekanism som vi lättare kan hantera om vi lär oss att fånga upp kroppens signaler, förstå att rörelseglädje kan tygla den och att återhämtning kan öka motståndskraften mot den.

Vid detta första tillfälle kommer vi prata om hjärnan, kroppen och om det finns någon skillnad mellan könen när det gäller stress. Vi kommer diskutera varför vi så lätt lockas till multitasking när vi stressar och du kommer genom en övning få en insikt i vad detta kan ställa till med. Slutligen kommer du förstå varför Mindfulness kan vara ett utmärkt sätt för återhämtning!

Vid nästa tillfälle kommer du få uppleva hur meditation kan öka din förmåga att fånga upp kroppens varningssignaler. Du kommer du inse hur medveten närvaro kan få dig att känna mer njutning i livet och till sist hur detta kan få dig stå lugn i stormen.

Anmäl dig här

Varmt välkommen!