The House • Work / Create / Inspire

02 Maj 08:00 - 09:30

Häpna, Hissna & Le

En varm och livgivande föreläsning om magiska, mänskliga möten. Om att finna stillhet när livspulsen skenar och konsten att ge färg åt den, ibland så, grå och flyende vardagen…

Lasse ”Brandmannen” Gustavson kommer att dela med sig av häpnadsväckande historier kring livets storhet och det hissnande i att tro på något som får din väg att ljusna. Du kommer att slås av förvåning, igenkännande och överraskning.

Under denna morgon kommer din själ att le, bli förundrad, berörd och känna djup glädje.

Frukostsmörgås serveras från 07:30, Lasse tar vid 08:00. OBS! Antalet platser är begränsat. Läs mer och anmäl dig här.

Varmt välkommen!

Gå till eventet

08 Maj 07:30 - 09:00

Konsten att förverkliga sina tillväxtdrömmar - från ägarlett till ägarstyrt

Många bolag stöter på oförutsedda utmaningar när de vill skala upp verksamheten, lämna över till nästa generation eller sälja.

Vilka är de vanligaste fallgroparna som hindrar den möjliga tillväxten, det framgångsrika generationsskiftet eller en lyckad exit Vad innebär det att gå från ägarlett till ägarstyrt? Varför blir inte rekryteringen av den första externa VDn som man tänkt sig?

Onsdag 8 maj välkomnar vi Agneta Olsson, eftertraktad föreläsare, författare och entreprenör med lång erfarenhet från ledande befattningar inom svenskt näringsliv.

En inspirerande föreläsning för entreprenörer, ägare och ledare där utmaningarna görs begripliga och hanterbara. Läs mer och anmäl dig här

Varmt vä...

Gå till eventet

21 Maj 08:00 - 10:00

Hållbart yrkesliv – Energi kvar EFTER jobbet

Välkommen till The House och en inspirationsfrukost med tema energi och hållbart yrkesliv tillsammans med Björn Rhodin!

Det spelar ingen roll hur mycket du älskar ditt jobb och hur engagerad du är i det om det inte finns kvar energi till livet efter jobbet. Är du egenföretagare är det helt avgörande vilken energi som finns i kroppen, huvudet och själen. Ligger stress och värk och skäl energi kan det utvecklas till ett stort problem.

Björn Rhodin är mångårig professionell tränare, grundare av rehab- och smärtlindringsklinikerna Caladrius och en av Sveriges största sociala medier-profiler inom rehab och träning.

Björn Rhodin ger i sin inspirationsfrukost en mycket lättförståelig förklaring till varför det fungerar som det ...

Gå till eventet