The House • Work / Create / Inspire

Del 2 i vår föreläsningsserie!

Höst och del 2 i vår föreläsningsserie med tema Entreprenörskap! Vi välkomnar denna gång Paul Flodin, som lär oss mer om värdeskapande, varje individs potential och hur man kan leda sig själv till framgång.

På The House gör vi det möjligt för dig att fortsätta framåt. Läs mer och anmäl dig till eventet här.

 

Läs hela inlägget

Arbetsmiljö och Mindfulness, för ett säkert och gott arbetsklimat!

Möt två motpoler med passion för gott arbetsklimat! Tisdag 22 maj besöker Con-Edu The House och delar med sig av sina erfarenheter och ger användbara tips på hur man skapar ett tryggt, säkert och gott arbetsklimat.

När f.d. poliskommissarien, hundföraren, insatsledaren och arbetsmiljöinspektören Bengt Husberg mötte mindfulness-instruktören, hälsocoachen och yogaläraren Karin Paulsdotter tändes flera gnistor.

En av dem var passionen för att skapa trygga och säkra arbetsplatser med gott klimat. Tillsammans reser de Sverige runt och med hjälp av verklighetsbaserade exempel förmedlar de kunskaper kring hur man kan jobba med arbetssäkerhet på ett naturligt och juridiskt hållbart sätt, och stöttar även företag som drabbats av allvarliga olyckor.

Karin och Bengt ger ...

Läs hela inlägget

GDPR - är du förberedd?

25 maj 2018 träder den nya dataskyddsförordningen i kraft. Har du vidtagit de åtgärder som krävs, och vad behöver du egentligen göra för att uppfylla kraven i dataskyddsförordningen?

Åsa Lindqvist och Lars Melin från Advokatfirman Lindahl besöker The House i Nya Hovås och berättar mer kring bakgrund till GDPR och varför PUL ersätts, förändringen i integritetsskydd och vad man som småföretagare bör göra senast 25 maj. Läs mer och anmäl dig till frukosteventet här

Läs hela inlägget