The House • Work / Create / Inspire

6 fördelar med coworking

Är du nyfiken på vad som egentligen är grejen med coworking? Förutom att vara ett rätt coolt låneord, så har studier visat att det faktiskt finns många fördelar för dig och ditt företag. (Och då pratar vi inte bara om det goda kaffet.)

1. Nätverka, nätverka, nätverka. Det går inte att komma ifrån – ett coworkingkontor är den optimala platsen att träffa nya människor, lära sig av varandra och starta givande samarbeten. Eftersom alla unika talanger samsas under samma tak blir det norm att hjälpa varandra.

2. Du får en starkare identitet. Du stärker din egen ...

Läs hela inlägget

Tack Fabian för din inspirerande föreläsning!

I tisdags var Fabian Bengtsson hos oss på The House och berättade om hans resa han gjort med hans familjeföretag Siba, samt hur hans framtidsplaner inom Svensk näringsliv ser ut.

En fantastisk föreläsning där vi fick höra många härliga historier om Siba samt fick vi en massa värdefulla tips hur man ska tänka som företagare!

Nästa föreläsning kommer Manuel Knight hålla den 18 augusti kl. 16.30

Läs hela inlägget

Vad är coworking?

The House är ett coworking kontor. Vissa kanske kommer kalla det kontorshotell, även om det ligger ganska långt ifrån vår känsla. Det handlar om coworking, att dela sin arbetsplats med andra!

Typiskt för coworking är att allt från enmansföretagare, frilansare, konsulter och projektarbetare väljer att sitta och arbeta tillsammans med andra, istället för att ha varsitt kontor och varsin arbetsplats. Var och en arbetar med sitt, men ser de stora fördelarna med att sitta tillsammans med andra. Du får intryck och du ser hur andra personer tänker och agerar och du får chans att utbyta tankar. Du finner kunder, du hittar leverantörer, och du träffar kompetenta framtida kollegor. Du utökar och vårdar ditt personliga nätverk, både privat och ...

Läs hela inlägget