The House • Work / Create / Inspire

21 Mars 08:00 - 09:30

Balans i livet med Ida B Olsson - Workoutispassion

Välkommen till en frukostföreläsning utan pekpinnar, fylld av kärlek!

Ida B Olsson, känd som Workoutispassion, brinner för att få människor att hitta och bli sitt allra bästa jag. Ida berättar denna morgon mer om vikten av balans i livet, hur man hittar sitt Varför och hur man kan öppna upp en del av sig själv som ligger djupt därinne för att hitta svaret. Hon varvar föreläsningen med egna reflektioner, erfarenheter och övningar som du kan ta med dig efteråt.

Läs mer och OSA till eventet här

Gå till eventet

01 Mars 07:45 - 09:00

Mindfulness i praktiken! Föreläsning och efterföljande workshopStress har för många av oss blivit ett normaltillstånd, varför har det blivit så?

Karin Paulsdotter, mindfulness-instruktör, hälsocoach och yogalärare, besöker The House och lär oss mer om varför stress är en överlevnadsmekanism som vi lättare kan hantera om vi lär oss att fånga upp kroppens signaler, förstå att rörelseglädje kan tygla den och att återhämtning kan öka motståndskraften mot den.

Vid detta första tillfälle kommer vi prata om hjärnan, kroppen och om det finns någon skillnad mellan könen när det gäller stress. Vi kommer diskutera varför vi så lätt lockas till multitasking när vi stressar och du kommer genom en övning få en insikt i ...

Gå till eventet

21 Februari 07:30 - 09:00

Inspirationsfrukost med Frida Ramstedt!

Frida Ramstedt driver inredningsbloggen Trendenser.se, en av Sveriges största bloggar om inredning och design och är bl.a. utsedd till årets inredningsblogg 2016 (Elle Decoration Awards). Sedan 2011 arbetar hon heltid som bloggare, föreläsare och trendspanare.

Vi har förmånen att välkomna Frida till inspirationsfrukost på The House 21 februari, där hon berättar mer om sin resa och hur det gick till när Trendenser förvandlades från hobby till jobb. Frida kommer också lära oss mer om PR och marknadsföring i sociala medier och bloggar, hur du kan nå ut på nätet genom influencers och ge tips på hur du skapar en digital strategi för att nå ut med ditt varumärke.

Läs mer och anmäl dig här&...

Gå till eventet

13 November 08:00 - 09:30

Skulle du köpa dig själv? Frukostevent med Angela Ahola

Skulle du köpa dig själv? Tillsammans med handlarna i Nya Hovås har vi nöjet att presentera del 4 och sista delen i vår framgångsrika föreläsningsserie med tema entreprenörskap!

Tisdag 13 november välkomnar vi Angela Ahola till The House. Angela är doktor i psykologi, talare, författare och aktuell med hyllade debutboken Konsten att göra intryck.

I november möter vi Angela Ahola i en mycket underhållande föreläsning om beteenden på jobbet och privat. En föreläsning som beskriver vilka hysteriska utmaningar det innebär att vara människa och förklarar att det förmodligen inte är ditt fel att det blev som det blev – snarare någon annans.

Vi inleder dagen med frukostsmörgås och ...

Gå till eventet

01 Oktober 08:15 - 09:30

Culture Academy - koppla värdegrund till resultatet

Entreprenörskap och strategi går hand i hand, och i vilken utsträckning påverkar företagskulturen sista raden? 

Del 3 i vår föreläsningsserie med tema entreprenörskap – måndag 1 oktober har vi nöjet att välkomna Linda Hammarstrand från Culture Academy! Vi inleder dagen med frukostsmörgås och kaffe kl. 08:15, därefter tar Linda vid kl. 08:45.

Linda föreläser om hur man skapar och driver en engagerad företagskultur och kommer berätta hur man kopplar värdegrund till resultatet. En inspirerande upplevelse och konkreta verktyg utlovas!

Linda liknar företaget vid en stafett där varje medarbetare har huvudrollen på sin sträcka. Det är våra vanor och beteenden – vår företagskultur – som syns på sista raden. Framgången vilar helt i hä...

Gå till eventet

14 September 08:00 - 09:30

Värdeskapande & Performance Management med Paul Flodin

Nu välkomnar vi hösten och del 2 i vår föreläsningsserie med tema entreprenörskap! Fredag 14 september besöker Paul Flodin The House och pratar värdeskapande – entreprenörens sanna uppgift. Paul kommer att berätta hur man med både känslomässig och rationell objektivitet kan förstå hur världen ser ut och att vi alla har en uppgift att skapa värde i den, och hur han genom mental frigörelse började ifrågasätta inte bara affärsdrivna processer men även de valda sanningarna i livet självt.

Vi ser fram emot att träffa dig på The House fredag 14 september kl. 08:00 - vi inleder med kaffe och smörgås och kl. 08:30 kliver Paul upp på scen.

Bjud gärna med dig en vän! OSA ...

Gå till eventet

19 Juni 08:00 - 09:30

Personlig utveckling och eget ansvar med Tomas Enhager

 

Föreläsningsserien med tema Entreprenörskap börjar 19 juni på The House i Nya Hovås!

Tisdag 19 juni ser vi fram emot att träffa dig här på The House. Vi börjar kl. 08:00 med kaffe, smörgås och kort uppdatering om Nya Hovås från Next Step Group AB. 08:30 får vi träffa Tomas Enhager och inspireras kring personlig utveckling och eget ansvar.

Bjud gärna med dig en vän! OSA senast fredag 15 juni till info@the-house.se

Tomas Enhager har varit professionell föreläsare och utbildare i näringslivet sedan 1979. Han föreläser bland annat om mental träning, motivation och kommunikation.

Varmt välkomna!

Gå till eventet

07 December 17:00 - 21:00

Julmingel! Members and guests only!

Vi börjar sakta runda av året med en gemensam kväll här på The House!

Julmat, juldryck, julmusik och härligt häng utlovas.

Gå till eventet

16 November 17:00 - 21:00

After work med tema; humle & malt - Members and guest only!

Efter vår egna ölbryggarkväll är det äntligen dags att dricka upp det vi bryggt!

 

Gå till eventet

14 November 16:30 - 17:30

Det kuliga och naturliga med förändring!

Har du någonsin hört att det är svårt med förändring om inte nästan omöjligt?

Om det är en föreställning du har så kommer förändring inte att vara enkelt. Våra föreställningar om hur saker och ting är kan vara fantastiskt möjliggörande. Rätt föreställningar skapar vinnare! Och de kan också vara enormt begränsande, i så hög grad att de kan hindra oss från att nå vår fulla potential, som människa, grupp eller organisation.

Anna Sanderoth Vilkas gästar oss den 14 november kl. 16.30 och hon kommer att locka till skratt, provocera och inspirera publiken att utforska kraften i att konfrontera våra begränsande föreställningar för att få saker och ting att ...

Gå till eventet

09 November 08:00 - 09:30

Friska företag – sjukt lönsamt!

Hur kan medvetet hälsoarbete öka prestationen hos medarbetare?

Kom och lyssna på Skandia som har under de senaste tio åren lyckats med att mer än halvera antalet sjukskrivningar hos deras kunder. Detta genom en effektiv rehabilitering, men framförallt genom en stor satsning på förebyggande insatser.
Deras framgångsrika arbete med att minska ohälsa har även uppmärksammats internationellt, under 2016 kom Skandia som enda svenska bolag med på Fortune Magazine’s Change the World List. En lista som syftar till att uppmärksamma företag som gjort en viktig social och miljömässig skillnad genom sin affärsidé.

 Johanna Rynäs – Affärsspecialist Hälsa på Skandia – berättar om framtidens utmaningar och hur de hjälper företag att skapa värde genom Skandias hälsokedja.

Anmälan ...

Gå till eventet

26 Oktober 15:00 - 18:00

Julklappskväll!

Våra medlemmar Carleklo Promotion, Svenska Vinbolaget och Hildurs Handel ställer ut deras  julklappstips. Det går bra att handla på plats denna eftermiddag!

Gå till eventet

23 Oktober 18:00 - 21:00

Vässa försäljningen - våga be om affären!

Föreläsningskväll tillsammans med Entreprenörer Tillsammans

Vägen till bättre sälj är varken snårig eller svår. Du får konkreta och handfasta tips på hur man planerar och styr upp sin försäljning och hur man lyckas sälja mer.

Kajsa Jeppson (konsult, moderator och affärsutvecklare på Señora AB) kommer föreläsa under kvällen.
Anmälan görs till: mailto:kontakta@entreprenorertillsammans.se
Detta evenemang är kostnadsfritt för EntreprenörerTillsammans-medlemmar samt medlemmar på The House.

Övriga gäster är varmt välkomna till en ringa kostnad av 150kr/person.

Gå till eventet

20 Oktober 08:30 - 09:30

Hur accelerera din utveckling?

Efter 25 års arbete med organisationsutveckling i mer än 50 länder har det blivit allt tydligare att utvecklingen av företagens verksamhet går allt snabbare. Konkurrensen blir hårdare och kraven större. Detta är insikter som delas av de allra flesta. Men, fascinerande nog så ser vi också att sättet att leda medarbetarna och arbetet inte har förändrats. I princip alla företag strävar efter en företagskultur som präglas av engagemang, självständighet, respekt, ansvarstagande osv., men ledarskapet kännetecknas fortfarande av mer eller mindre auktoritära instruktioner eller också av klassisk målstyrning. Då dessa koncept har minst 50 år på nacken så är det sannolikt så att de inte skapar det som eftersträvas.

Core of Development har tillsammans med sina kunder utvecklat ett mer modernt arbetssätt, ett ...

Gå till eventet

19 Oktober 17:00 - 21:00

After work med Brooklyn Gin och Stranger Gothenburg - members and guests only!

The House bjuder in till en after work tillsammans med Brooklyn Gin och bartender från Stranger Gothenburg. Härligt häng och goda gincocktails utlovas!

Gå till eventet

12 Oktober 07:30 - 09:00

Handelsbankens syn på konjunktur och aktiemarknaden

Torsdag 12 oktober bjuder Handelsbanken in till ett frukostmöte där de berättar om bankens syn på konjunkturläget och aktiemarknaden.

Eventet är öppet för alla - föranmälan senast 6 oktober till mailto:anpe45@handelsbanken.se

Gå till eventet

09 Oktober 17:00 - 21:00

Ölbryggarkväll - The House egna IPA!

Vi lär oss grunderna i hur man brygger öl och gör vår alldeles egna IPA!

Members only!

Gå till eventet

05 Oktober 08:30 - 09:30

Öka din försäljning med sociala medier!

Torsdag 5 oktober kl. 08.30 föreläser Ida Nilsson på The House om hur man driver sälj genom sociala medier.

Ida Nilsson driver kommunikationsbyrån Gilla Kommunikation, där hon strategiskt och operativt driver uppdrag inom PR, sociala medier och kommunikation. Hon är en van föreläsare och har bl.a. föreläst på Sociala medie-dagen 2017.

Föreläsningen kommer att utgå från B2C och berör vikten av att finnas tillgänglig där din kund finns, hur du förstärker din fysiska butik genom aktivitet på sociala medier och hur du skapar en viktig relation med din kund.

Du får även handfasta tips om hur du kan tänka kring din närvaro i sociala medier, hur den kan utvecklas och hur du ökar din fö...

Gå till eventet

13 September 09:00 - 16:30

Gör ditt egna marknadsföringsmaterial!

Välkommen på en heldags workshop tillsammans med Anna Holmberg (formgivare) och Sara Brodén (fotograf).

Fokus för dagen är att skapa sitt egna PR- och marknadsföringsmaterial. De ger dig kunskap och verktygen i både layout, bildredigering samt produktion av tryckfärdigt material. Ni kommer använda er av Photoshop och InDesign och du kommer få arbeta med ditt egna varumärke.

Ta med dig egen laptop.

För anmälan och prisuppgifter: https://goo.gl/forms/Td9vx3LREhHRa9f63

Gå till eventet

12 September 15:30 - 19:00

Skapa en stärkande kultur!

Välkommen till en kväll som kommer att beröra dig och ge kunskaper om en kultur som möter framtiden!

Kvällens talare kommer att vara följande:

Morgan Borg - om att bygga företagskultur i världsklass

Eva Selleck - om förändringsledarskap ur ett neuroperspektiv

Marie Solberg - om effektiva team

Lars Gustavsson - om utforskande kommunikation

De kommer inspirera till en ökad förståelse om vad som stärker och vad som inte stärker företagskulturen - allt för att kunna hänga med i den globala konkurrensen.

Anmälan görs till: info@joyfulgroup.se

Inspirationskvällen är kostnadsfri och det kommer att bjudas på lättare förtäring.

Gå till eventet

31 Augusti 08:30 - 09:30

Varför är det viktigt att ha högt EQ när man jobbar med försäljning?

Michel Laporte Godorn är en passionerad föreläsare, entreprenör och affärsutvecklare som verkligen brinner för försäljning!

Han är idag VD på Vimentis Group och hans huvudfokus är Vimentis VIP som är ett tillväxtprogram och online plattform för Startups och småföretagare med 100 procent fokus på försäljning.

Torsdag 31 augusti kl. 08.30 kommer Michel till The House för att ge dig tipsen till hur du genom en bra storyselling och högt EQ blir en personlig och framgångsrik säljare.

Kort och gott handlar det om att ett högt EQ är en av grunderna för att skapa en story med relevans och som berör på djupet. Det är ingrediensen som gör den stora skillnaden mellan de som säljer mycket ...

Gå till eventet

24 Maj 09:00 - 00:00

Inspirationsworkshop om Instagram, foto och sociala medier!

Gå till eventet

18 Maj 17:00 - 00:00

Vi firar 1 år!

Vi bjuder in till 1- årsfest för våra medlemmar och inbjudna gäster

Gå till eventet

30 Mars 17:00 - 20:00

Extrainsatt vernissage och föredrag med Annelie Utter

Då föredraget i februari blev fullbokat så kommer Annelie Utter tillbaka till oss onsdagen den 30 mars kl. 18.00 och berättar om sina naturresor till Afrika, Asien och Sydamerika där hon mött fantastiska djur som hon fotograferat.

 

 

 

Anmäl dig till föredraget här!

Gå till eventet

17 Mars 08:00 - 10:00

Workshop kring ledarskapstrender med Dale CarnegieNär världen förändras ställs större krav och förväntningar på ledarskapet i både stora och små organisationer. Vi på Dale Carnegie anser att det idag krävs att du är en SUND ledare för att gå i mål; - Sann, Uppmärksam, Nyfiken och Dynamisk.

Baserat på aktuella undersökningar på nationell och europeisk nivå får vi ta del av vad som är viktigt framåt för att lyckas med sitt ledarskap. Kom och ta del av den senaste forskningen, studier och undersökningar kring ledarskap på både global och lokal nivå. Och ta reda på om du är en SUND ledare som inspirerar andra.

Förutom insikter får du också med dig verktyg och konkreta strukturer som är kopplade ...

Gå till eventet

11 Februari 11:00 - 13:00

Vernissage med Annelie Utter

Välkommen på safari i Nya Hovås!

Den 11 februari samt den 29 mars har Annelie Utter vernissage för sina fotografier från resor i Afrika, Asien och Sydamerika.
Annelie Utter är invald i Naturfotograferna/N, en förening för Sveriges främsta naturfotografer. Hon är även en pionjär inom ekoturism i Sverige och är en väl ansedd researrangör och expeditionsledare.
I samband med vernissagen kommer hon att ha föreläsning om sina safariresor och de vilda djuren hon fotograferar
Vernissage 1. lördagen den 11/2 kl. 11-13. Föredrag av Annelie kl. 13.00. OBS! FULLBOKAT
Vernissagen 2:  Onsdagen den 29/3 kl. 16-18. Föredrag av Annelie kl. 18.00. Sittplatser kvar. Förboka din plats här
Utställningen kommer att hänga på The House fram till den 31 mars och är öppen fö...

Gå till eventet

01 Februari 16:45 - 18:00

Gunnar Strömmer gästar oss 1 februari

Gunnar Strömmer är advokaten som genom sitt engagemang i stiftelsen Centrum För Rättvisa utnämndes till Årets Svensk 2013. Den 1 februari kommer han till The House i Nya Hovås och berättar om hur kampen för individens rättigheter både har gjort honom till hjälte och kommunpamparnas största skräck.

I Centrum För Rättvisa arbetar juristerna på ett sätt som ingen i Sverige gjort förut. Inte bara med välbeställda klienter i Stockholms innerstad, utan med dem som annars inte hade haft möjligheten att driva sitt fall i domstol. Som den skånska pensionären Barbro, juicehandlaren Brian eller frisören Alexandra. Personer som har fått sina grundläggande fri- och rättigheter kränkta och behöver juridisk hjälp att stå upp ...

Gå till eventet

26 Januari 16:30 - 19:00

Kaffegreven bjuder in till after work!

Välkommen på after work i The House!
Vår kaffeleverantör, Kaffegreven, kommer hit och blandar goda kaffedrinkar, vi umgås och laddar upp för ett härligt nytt år.

Gå till eventet

20 Januari 08:30 - 09:30

Charlotta Oom föreläser om passion, hållbarhet och affärsmöjligheter

Hur kan man på ett framgångsrikt sätt stärka sitt varumärke kopplat till hållbarhet och hur får man den interna och externa kommunikationen att klicka? Hur kan man involvera medarbetare, kunder och övriga intressenter i hållbarhetsfrågan och därmed skapa värde i företaget?

Charlotta Oom arbetar som byråchef på PS Communication i Göteborg och Malmö. Hon har tidigare haft eget företag där hon varit rådgivare i hållbarhetsfrågor, bl.a till Almi, Castellum och Eton. Charlotta har tidigare arbetat som marknadschef, affärsutvecklare, hållbarhetsansvarig och säljare på TV4, Svenska Mässan och Collector och haft ett antal olika styrelseuppdrag, bl.a för BRIS och Chalmersbolaget CIT Energy Management.

Under föreläsningen kommer Charlotta ta med exempel frå...

Gå till eventet

15 December 08:30 - 09:30

The House och Icebug välkomnar Marcus Torgeby

När Markus Torgeby var 20 år gammal lämnade han allt. Under fyra år levde han ensam i en kåta i den jämtländska skogen. Han sprang, frös, åt gröt och tvingades lära sig att bara vara. Till slut var han redo att återvända till samhället. Med sig tog han en enorm mängd insikt och erfarenheter som han nu använder för att sprida kunskap om ett annat sätt att se på löpning. Och livet. Den kunskapen tog han med sig in i samarbetet med Icebug.

Markus kommer hit och berättar om sin livsresa och tillsammans med Icebug pratar de om löpning och även Winterrun som går i Göteborg den 21 januari 2017.

Välkommen hit på en löpinspirerad morgon!

...

Gå till eventet

14 December 16:30 - 19:00

Julmingel tillsammans med medlemmarna och hyresgästerna i Nya Hovås!

Vi bjuder in våra medlemmar och alla hyresgäster i Nya Hovås till ett julmingel med julinspirerad plockmat från Sorelle.

Gå till eventet

03 December 11:00 - 15:00

Jul i Nya Hovås!

Julmarknad på torget med snögaranti.

Gå till eventet

25 November 16:00 - 19:00

After work med Brooklyn Gin och Stranger Gothenburg - members and guests only!

The House och Brooklyn Gin bjuder in till after work. Bartender från Stanger Gothenburg serverar olika gin cocktails!

Gå till eventet

21 November 18:30 - 20:00

Skönhetsstudion Ça Va besöker The House!

Måndagen den 21 november bjuder Ça Va in till The House på en oförglömlig kväll i skönhetens tecken. Vi har besök av Pernilla Cowan från Glo som kommer att prata make-up och produkter. Ni får möjlighet att bli sminkade, ställa frågor och ta del av erbjudanden. Missa inte!

Gå till eventet

27 Oktober 13:45 - 00:00

Fotoutställning Why Wait på The House!

Jan Jörnmarks fotoutställning Why Wait på The House!
Utställningen handlar om Kodaks uppgång och, framförallt, fall i Rochester, USA – och vilka paralleller man kan dra mellan Rochester och Göteborg. Eftersom Kodak hade sitt skandinaviska huvudkontor i Nya Hovås är det förstås extra kul att hålla utställningen här!
Utställningen på The House hålls öppet vardagar 09.00-16.00 fram till den 30/12 2016.
Varmt välkommen!
Så här tar du dig med buss till The House:
Ta Rosa Express mot Billdal till hållplats Lyckhem. Därifrån är det cirka 3 minuters promenad till The House, Björklundavägen 24. Du kan hoppa på Rosa Express på flera ställen runt om Göteborg, hitta din hållplats här.

Gå till eventet

15 Oktober 12:00 - 00:00

Vernissage: Why Wait - Jan Jörnmark

Jan Jörnmark presenterar sin nya fotoutställning Why Wait på The House!
Utställningen handlar om Kodaks uppgång och, framförallt, fall i Rochester, USA – och vilka paralleller man kan dra mellan Rochester och Göteborg. Eftersom Kodak hade sitt skandinaviska huvudkontor i Nya Hovås är det förstås extra kul att hålla utställningen här!
Vernissagen startar kl. 12 och en timme senare föreläser Jan Jörnmark kring stadsutveckling, samhällsplanering och risken med att vänta tills det är för sent.
På plats kommer också finnas info om allt som händer i Nya Hovås, bland annat renoveringen av det som i flera år kallats Origohuset. Det kommer ske en om- och tillbyggnad och huset kommer bli nästan dubbelt så stort. Och kallas Kodakhuset igen.<...

Gå till eventet

14 Oktober 08:15 - 12:00

The Inspiration no. 13: Lisa Lindström om hur man skapar meningsfulla möten.

Lisa Lindström är VD för designbyrån Doberman, med kontor i Stockholm och New York. Hon har blivit utsedd till Årets tjänsteutvecklare och en av framtidens tio kvinnliga ledare i Sverige. Utöver att vara styrelseordförande i SVID, Stiftelsen Svensk Industridesign, och UR, Utbildningsradion, är hon också utsedd till en av fyra industrirådgivare till Svenska regeringen. På Doberman är Lisa Senior strateg för många av byråns största internationella kunder. Lisa är en populär talare och workshopledare när det gäller strategisk design och kundupplevelser inom organisationsförändring och ledarskap.
Vill du komma och lyssna? Maila info@the-house.se

Gå till eventet

10 Oktober 16:30 - 17:30

The Inspiration no. 12: Fredrik Jerlov om sina bästa misstag

Fredrik Jerlov har många års erfarenhet som reklamman, politiker och entreprenör. Under 60 minuter berättar han om kampanjer, idéer och utspel som inte riktigt landat där det var tänkt och vilka erfarenheter han dragit av det. Lite allvar, lite humor, lite självdistans - och en hel del insikter som kan vara till nytta för många.
Anmäl dig här.
Välkommen!

Gå till eventet

09 September 08:30 - 09:30

C4Life bjuder oss på en bra start på en bra dag!

Klara, färdiga… Nu!
C4Life är våra hälsosammaste (?) hyresgäster som bjuder oss på en bra start på en bra dag!
Tillsammans med en god frukost berättar de om hur du påverkar ditt ekonomiska resultat genom bättre hälsa på jobbet. De bjuder dessutom på det kanske viktigaste av allt när det gäller din hälsa: ditt nuläge med hjälp av en unik lösning. Vet du inte var du är nu kan du ju inte veta vilket ditt nästa steg är…
C4Life är experter på strategisk hälsoutveckling med resultat och vet hur både företag och individer gör för att ta kontroll över alla pengar, all tid och all energi de lägger på sin hälsa. Eller ohälsa?! ...

Gå till eventet

25 Augusti 17:00 - 20:00

Kick off — members only

Vi kickar igång hösten på The House med en gemensam Kick Off. Det bjuds på både mat och underhållning.

Gå till eventet

17 Augusti 09:00 - 16:00

Öppet hus

Välkomna till The House- Göteborgs nya coworking-kontor. Under dagen har vi öppet hus för dig som är nyfiken på att komma och kika på hur vi har det i The House. Vår personal visar dig runt och bjuder på en kaffe! Ingen anmälan behövs, utan kom förbi någon gång mellan kl 9.00-16.00!

Gå till eventet

21 Juni 16:30 - 17:30

Fabian Bengtsson föreläser hos oss!

Vi känner igenom honom från “Fabians värld”, reklamfilmerna för Siba där han iklädd röd slipover var huvudrollsinnehavare i under många år. Han tog över VD-posten för familjeföretaget Siba 2001 och hade den till 2014. Under sina år som VD började han elektronikjättens digitala omställning, från den traditionella butikskedja till ett företag med sömlös integration mellan e-handel och butikshandel. 2015 slogs man samman med Netonnet, och i dagarna blev det klart att det 65 år gamla varumärket Siba skrotas och blir Netonnet istället. Under 2017 kommer alla befintliga Siba-butiker bli lagershopar till Netonnet. Denna resa, och hur det känns att ha chansen att bli utnämnd till världens främsta entreprenör, kommer Fabian Bengtsson att prata om när han kommer till oss på ...

Gå till eventet

17 Juni 15:00 - 20:00

Italien - Sverige

Sveriges andra EM-match ser vi på projektorn i gradängen. Härlig stämning och kall dryck utlovas!

Gå till eventet

27 Maj 10:00 - 14:00

Design S-dagen!

VILL DU VARA MED I NÄSTA GENERATION DESIGN?

Följ med i det generationsskifte som pågår inom svensk design. För hundra år sedan började vi skapa vackrare vardagsvaror, idag lever vi mitt i en global digitalisering, där Sverige, tack vare samma användarvänliga och demokratiska tradition, lyckas ligga långt framme. Men vad är egentligen design idag när alla designar?
Design S är Sveriges främsta och bredaste designutmärkelse som hela designbranschen står bakom. Utmärkelsen riktar sig till professionella designer, formgivare, arkitekter, enskilda utövare, producenter och företag som arbetar med design och form i bred bemärkelse.

Gå till eventet

26 Maj 09:00 - 16:00

Öppet hus

Välkomna till The House – Göteborgs nya coworking-kontor. Under dagen har vi öppet hus för dig som är nyfiken på att komma och kika på hur vi har det i The House. Vår personal visar dig runt och bjuder på en kaffe! Ingen anmälan, utan kom förbi någon gång mellan kl 9.00-16.00!

Gå till eventet

19 Maj 17:00 - 20:00

Invigning av The House!

Vi bjuder in till mingel med DJ och riktigt trevliga drinkar!
Det blir en rundvisning runt i The House och mingel på vår takterrass. En härlig kväll helt enkelt!
OSA: http://simplesignup.se/event/76582 senast 10 maj.

Gå till eventet

19 Maj 11:30 - 13:00

Presentation av byggnaden och en lättare lunch

Vi bjuder in till en lunch där vi berättar mer om coworking-konceptet och vår ambition med The House. Arkitekt Pontus Lomar berättar om hur hans tankar gick när han ritade huset. Självklart blir det en rundvisning runt i kontoret - som kanske är Sveriges snyggaste kontor?!
OSA: http://simplesignup.se/event/76417 senast den 10 maj.
Hoppas vi ses!

Gå till eventet

13 Maj 07:30 - 08:45

MIG-frukost i The House: Så bygger Next Step Group snabbare och bättre

Upplev The House i Nya Hovås, stans skönaste coworking-kontor i stans nyaste stadsdel! 
Kom och titta på stadsdelen som vi på Next Step Group initierat och nu bygger i rekordfart med våra samarbetspartners. Här finns vår prisnominerade handel, vi bygger 30.000 kvm kommersiella lokaler och 1.300 bostäder växer fram. Senaste tillskottet är The House, ett coworking-kontor i premiumklassen. Jacob Torell, vd Next Step Groups och Caroline Bengtsson, Front of House Manager på The House berättar hur vår devis Vi gör det nu hjälper oss att hålla tempo i en komplex omvärld

Gå till eventet

12 Maj 16:00 - 17:00

The House första inspirationsprogram inleds i maj!

Först ut i vårt inspirationsprogram är företagsledaren Michael Treschow, just nu aktuell för sitt engagemang kring hållbarhetsfrågor. 1991 blev Michael VD och koncernchef för Atlas Copco. Han gick 1998 vidare till Electrolux där han fram till 2002 var VD och koncernchef. I april 2007 avgick han som styrelseordförande i Electrolux. 2002-2011 var han styrelseordförande i Ericsson. Han har även varit ordförande i Svenskt Näringsliv. Treschow är styrelseordförande för dagligvarutillverkaren Unilever och styrelsemedlem i ABB. Den 8 juli 2007 var Treschow sommarpratare i Sveriges Radio P1.
Vill du komma och lyssna? Maila caroline@the-house.se

Gå till eventet